Apariţie editorială eveniment: „Cele cinci limbaje ale iubirii. Ediţia pentru bărbaţi”

Numele celebrului autor americam pentru probleme de familie, Gary Chapman, este asociat, fără doar şi poate, de cartea care i-a adus pe drept acest prestigiu – „Cele cinci limbaje ale iubirii„. În această carte dezvoltă o întreagă teorie pentru o perfectă funcţionare a relaţiilor. Căsniciile nefericite se datorează adesea unui motiv simplu, după părerea autorului Gary Chapman: vorbim limbaje diferite de iubire. În experienţa sa de peste 30 de ani în calitate de consilier matrimonial, dr. Gary Chapman a identificat cinci limbaje de iubire: cuvintele de încurajare, timpul petrecut alături de cel drag, cadourile, serviciile şi contactul fizic. Cartea le abordează pe fiecare în parte, într-un stil accesibil, din care nu lipseşte umorul.

La ediţia de anul acesta a târgului de carte internaţional BookFest, organizat la Bucureşti, dr. Gary Chapman, va fi prezent pentru lansarea în limba română a cărţii „Cele cinci limbaje ale iubirii. Ediţia pentru bărbaţi„. Dacă „Cele cinci limbaje ale iubirii” era o carte dedicată cuplului, „Cele cinci limbaje ale iubirii. Ediţia pentru bărbaţi” este dedicată bărbaţilor. Amebele titluri au apărut în limba română traduse excepţională de dna Irina-Margareta Nistor.

Bestseller internaţional, volumul “Cele cinci limbaje ale iubirii. Ediţia pentru bărbaţi. Cum să-i arăţi partenerei că eşti implicat trup şi suflet în relaţie” a fost tradus  în aproape 40 de limbi şi vândut în peste 2 milioane şi jumătate de exemplare, după ce a ocupat numărul 1 în topul New York Times. Cartea este o versiune adăugită a celebrei cărţi „Cele cinci limbaje ale iubirii”, scrisă de acelaşi autor.

Volumul se adresează bărbaţilor căsătoriţi sau implicaţi într-o relaţie şi oferă sfaturi pertinente pentru rezolvarea problemelor de cuplu. Oamenii îşi exprimă dragostea în mod diferit, iar Dr. Gary Chapman spune că există cinci limbaje ale iubirii bărbaţilor: timpul petrecut alături de femeia iubită, declaraţiile, darurile, serviciile oferite şi contactul fizic. Pentru o relaţie sănătoasă, este important să descoperiţi propriul limbaj de iubire, dar şi pe cel al partenerei.

Evident că-ţi iubeşti partenera — dar ştii să-i arăţi acest lucru?

Tu îi dăruieşti flori, ea şi-ar dori, mai degrabă, s-o îmbrăţişezi. Tu cumperi bilete ca să mergeţi împreună la film, ea ar prefera să rămâneţi acasă şi să vorbiţi. Simţi că eşti în impas? Citeşte cu atenţie această carte!

Dr. Gary Chapman demonstrează că oamenii îşi exprimă iubirea în moduri diferite. El susţine că există cinci limbaje ale iubirii: timpul petrecut alături de femeia iubită, declaraţiile, darurile, serviciile, contactul fizic. Vrei să ai o relaţie de cuplu mai împlinită? Învaţă limbajul de iubire al soţiei tale şi ajut-o şi pe ea să vorbească limbajul tău!

Detalii şi Comandă: Gramma.ro

Gary Chapman este autor a mai multor lucrări traduse în limba română, disponibile pentru vânzare sau detalii la librăria creştină Gramma.ro, dintre care amintim: „Cele cinci limbaje ale scuzelor”, „Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor”, „Iubirea ca un mod de viaţă”, „Speranţe pentru cei despărţiţi”, „Cele patru anotimpuri ale căsniciei”, „Acum vorbim aceaşi limbă”, „Căsnicia pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna”.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s