„Aradul Evanghelic” la biserica creştină penticostală Micălaca împreună cu David Lela

„Aradul Evanghelic a fost prezent la seara de părtăşie alături de comunitatea penticostală Micălaca, o comunitate ce se bucură de un locaş de închinare nou, frumos şi modern, o clădire inaugurată în luna august 2008. Alături de comunitate a fost prezent şi David Lela ce ne-a prezentat trei cântece. Un tânăr cu o voce plăcută şi puternică un tânăr ce poate avea un viitor strălucit în pleiada de interpreţi neoprotestanţi.

DSC_0827 (Copy)

David a avut amabilitatea să ne acorde câteva minute şi de la el am aflat că este nepotul lui Cornel Lela păstorul bisericii „Emanuel” din Vancouver Canada şi este membru al bisericii penticostale „Pe stâncă” Şoimoş-Lipova judeţul Arad.

DSC_0815 (Copy)

 

L-am întrebat cine îi semnează muzica şi versurile şi David a spus că în proporţie de 75-80% e semnată de el dar are şi colaboratori ce-l ajută. A mai spus că atât muzica cât şi versurile lui sunt scrise majoritatea în vremea cât era departe de ţară şi cu dor de ţară, muzică versuri date de Dumnezeu. Plecat fiind în Franţa pentru o perioadă, acolo a fost şi locul unde „s-a născut” primul lui album cu numele  „Vom pleca”

Albumul de sărbătoarea naşterii Mântuitorului e al 3-lea album iar în prezent lucrează la un nou album cu numele „Vremile târzii” un album ce se doreşte a fi lansat în anul 2012.

„Aradul Evanghelic” îi doreşte lui David Lela mult succes!

 

Reclame