Noi propunem, voi citiţi…dacă doriţi (2)

Acest articol îl începem cu România Evanghelică unde Alin Cristea ne oferă Jurnal de umanoid: Legile Cerului (1) – Să vă mulţumiţi cu lefurile voastre. Apoi propune fotografilor amatori şi profesionişti două concursuri foto. Primul cu numele o lume îngheţată iar cel de-al doilea cu numele iarna în oraş. Alin se întreabă într-un articol: de unde si pina unde, IN BISERICA, muzica rock ar rezona in sufletul generatiei actuale? Care e… generatia actuala? 20 ani? 25?

De la Alin mai aflăm că nimic nu este privat în lumea virtuală şi mai aflăm că Andrei Pleşu, pe Dilema Veche spune: nu de moarte mă cutremur ci de mahalaua ei.

Constatăm şi că articolul bă, pocăiţilor, scrieţi corect româneşte a ajuns la numărul 100.

Dănuţ Mănăstireanu ne prezintă un videoclip al celor de la Credo Tv pe care dumnealui îl postează într-un articolul cu numele scara – o metaforă plastică apoi ne informează şi ne invită la o conferinţă cu numele Evangelical Mission in Eastern European Orthodox Contexts, ne prezintă un raport al World Watch Monitor numit Hope in Mali rises with international military intervention, ne arată o diagramă referitoare la statele în care persecuţia împotriva creştinilor este severă şi aduce în discuţie uciderea lui Oscar Romero 

Emanuel Conţac ne vorbeşte despre: Boala de CV şi suferinţa cronică a politicianului român, Disperările voiculesciene faţă cu Înalta Curte şi Nicolae Iorga, altfel de cum îl ştim.

Pe Clujul Evanghelic, Vasile Tomoiagă ne aduce Dileme (3)Dileme (4) şi Cugetările lui Bazil (27)

Barzilai-en-Dan ne oferă AN EASTERN ORTHODOX VIEW OF PREDESTINATION

Eurotv.md ne spune că Biserica Baptistă din Moldova se ia de manualele școlare

Marius Cruceru printre articolele pe care le scrie ne vorbeşte despre: Școala de muzică Logos – noutăți, cursuri de canto clasic!,Cum slăbesc? Cu capu… (P) şi O raritate, respirația lui Antonio Lauro în Adios …

Timişoara Evanghelică ne informează că John Piper și-a dat demisia din pastorație şi zice că Complexul de inferioritate e prima maladie pe care a identificat-o profesorul Lucian Boia la români.

Florin Puşcaş spune: Get over yourself, domnule Tismăneanu!

Teofil Stanciu ne vorbeşte despre Profesorul între „dascăl” și „cadru didactic” şi Omul „necalificat” al Regelui şi aduce în discuţie 6 mituri ridicole despre Evul Mediu

TotalSchimbat.ro prin condeiul Denisei Turcuţ ne vorbeşte despre Autoînşelarea în carieră.

Dionis Bodiu, printrea altele,  ne serveşte Cine pastilă (10) – Mystic RiverParadigme ale adunării drepţilor (2) apoi se întreabă: Cum se divorţează corect? şi ne vorbeşte despre Un Dumnezeu care nu protejează.

Alexandru Nădăban ne atenţionează spunând că În biserica dumneavoastră e o bombă şi ne spune care e treba cu Intenţia

Ioan Alexandru Grigore afirmă că Nu există neutralitate spirituală.

Petru Lascău ne vorbeşte despre Vânătoarea de mistreţi, citându-l pe Eminescu titrează Dintre sute de catarge aduce în discuţie un videoclip al Lui Sunny Tranca în articolul Io mi-s Doamne, pui de Dac… şi ne vorbeşte despre Autobuzul cu citate biblice.

Rodica Botan ne dă un link în articolul LIVIU OLAH SI RUGACIUNEA… şi ne spune că NUMAI CEI CE LUPTA INVING…

Ted Pope ne vorbeşte despre Nick Vujicic şi viaţa lui trăită Impotriva curentului.

Andrei Jităreanu ne oferă un Plan de citire a Bibliei pentru copii.

Cristian Ionescu ne informează că comunitatea penticostală Elim Chicago are un cont oficial de YouTube, vorbeşte despre o INTERDICȚIE ABUZIVĂ ÎN SISTEMUL ȘCOLAR AMERICAN: FĂRĂ CITATE ISTORICE SAU VERSETE BIBLICE şi BIBLIA ȘVAIȚER: NOUA (PER)VERSIUNE INTERNAȚIONALĂ (NEW INTERNATIONAL VERSION)

Rodica Culcer titrează: CU TRISTETE DAR FARA REGRETE

De la Vladimir Tismăneanu am remarcat articolele: Viespile trag la miere: Din gandirea politica a “liberalului” Crin Antonescu, Un film de Kusturica: IICCMER-ICR la ceasul travestiului anticomunistUnde-i prostia de-altadata? Plus o caricatura-dinamita de Mardale şi Nou! Șocant! Incredibil! Senzațional! Extraordinar!

Dintre multele articole de pe Adevărul.ro vă propunem: „Vieţile paralele“ ale lui Mihai EminescuPovestea unor poze celebre. Cum l-au păcălit prietenii pe Mihai Eminescu să se lase fotografiatGelosul Eminescu şi frumoasa lui muză blondă: iubire înecată într-o sticlă de otravăGloburile lui Ben şi revanşa lui Steven şi S-a deschis prima casă funerară de incinerare din România. Oferă un produs nou: contractul funerar din timpul vieţii, plătibil în rate, cu consiliere pentru familie.

De pe Evz.ro vă recomandăm: Vocile din cascăLance Armstrong a recunoscut că s-a dopat!Vom avea un nou partid liberal în 2013?Becali ia în calcul PLECAREA sa din PNLAtenţie la efectele energizantelor!Radiografia dezastrului de la CFR: Corupție, mizerie, întârzieri nejustificateGreva de două ore a ceferiştilor a scos 2900 de poliţiştii în stradă, TVR şi Digi 24, nominalizate de OSCE pentru echilibru, Numărul medicilor din România a scăzut la un nivel îngrijorătorLegea audiovizualului, motiv de scandal în CNACe plătim de fapt prin factura de electricitate, Timișoreanul care a făcut din muzica simfonică magnet pentru masele largi şi Obiectivul integrării României în spaţiul Schengen în martie 2013 rămâne actual

De pe HotNews am remarcat articolele: Mihai Razvan Ungureanu i-a invitat in Forta Civica pe Tariceanu si ChilimanCrin Antonescu: PNL nu este implicat in „chestiunea imunitatii” si eu nu sustin acest lucru. E o prostie…Harta operelor de arta romanesti din EuropaLegaturile dintre Ecaterina Andronescu si „fabricile de diplome”: initiativele fostului ministru al Educatiei care serveau interesele universitatilor particulareDaniel Funeriu despre ordonanta de urgenta care ii obliga pe invatatori si educatori sa faca facultatea: „E mai rusinos sa umilesti 22.000 de invatatori decat sa recunosti cinstit ca ai gresit”In scoala se punea o umbra peste orice pasiune pentru poezie, O mama care a nascut intr-un spital de stat ii scrie ministrului Eugen NicolaescuCardul national de sanatate, obligatoriu odata cu primirea lui de catre asiguratDin 19 ianuarie intra in vigoare formatul european standard pentru permisul de conducereBAC 2013 Examenul de bacalaureat se desfasoara ca in 2012. Se pastreaza camerele de luat vederi. Nu se face referire la bacalaureatul profesionalKaspersky Lab anunta identificarea operatiunii Octombrie Rosu, o campanie sofisticata de spionaj cibernetic care tinteste mai ales ambasade din Europa de Est si Asia CentralaCinci lucruri pe care toti oamenii trebuie sa le stie despre cancerul pulmonarTitus Corlatean: Romanii au contribuit la cresterea economica a Marii Britanii dar nu sunt tratati corectDoi tineri cercetatori romani au primit un premiu major in domeniul roboticii – IEEE RAS Early Career – pentru rezultate „extraordinare pe plan mondial” in domeniuSase: vine Arafatu’. Incepe reforma socialista a sanatatiiRaed Arafat: Recunoastem conflictul de interese al medicilor care lucreaza simultan la stat si la privat. Nu exista nicio intentie sa il interzicemSolutie ingenioasa pentru ambuteiajele din trafic: piste suspendate pentru biciclete.

Contributors.ro prin glasul Doinei Jela vorbeşte despre O demisie de onoare

De pe glsa.ro aflăm: Parlamentarii incompatibili isi pierd mandatul, fara vot in plen, Cum să nu te desparţi de iubitul tău, Turnul palatului baronului Neuman stă să cadă, iar autorităţile nu iau nicio măsurăFalcă a cedat presiunii publice: Primăria alocă spaţiu pentru activitatea ICRŞcoala Generală 5 organizează un proiect în care sunt implicate 23 de şcoli din toată ţaraCând nu avem meseriași, canalele devin un pericol publicStrăzile Aradului sunt „cimitire” pentru maşinile stricate ale populaţiei.

Publicitate