Drumfest 2014

Banner_Drumfest_601X722

„DrumFest şi-a inceput călătoria in 2002, ca evenimentul fără nume. Călăuzită de Dumnezeu prin rugăciune, o persoană din echipa noastră ne-a spus că vom asista la o serie de evenimente de laudă şi inchinare, că primul va fi mic şi va avea loc la ferma veche pe care o deţinem la Şiria. Ne-a spus că al doilea va fi puţin mai mare şi va avea loc in acelaşi loc şi că al treilea va fi pentru intregul Arad.

Primul eveniment, spre surprinderea noastră, a avut loc spre sfarşitul verii in 2002. Au venit cinci formaţii. Am primit un cort vechi de la un grup din Suedia, iar Myung Soo de la Youth for Christ a venit şi ne-a ajutat cu sonorizarea. Cu aproape o lună mai tarziu, un om pe care nu-l intalnisem niciodată a venit să ne viziteze spunand că a simţit cum Domnul ii cere să ne ajute in legătură cu o lucrare pe care El o va face prin laudă şi inchinare. Aşa l-am intalnit pe Mick Spratt, directorul general al firmei de sonorizări Wigwam.
 
De-a lungul acelei perioade am primit o mulţime de cuvinte profetice despre revărsarea binecuvantărilor lui Dumnezeu, precum nişte ploi bogate peste pămant, in vreme ce oamenii se adună să-L laude pe Dumnezeu şi să I se inchine Lui.
 
In 2003, al doilea eveniment a fost numit „Agapeo”. Vara acelui an a fost foarte secetoasă, cu săptamani fără ploaie. In ziua in care a inceput evenimentul, norii de ploaie s-au adunat, iar cei dintre voi care aţi fost acolo puteţi confirma că in fiecare seară in timp ce verificam sonorizarea, cerurile se deschideau şi ploua cu găleata, iar duminică dimineaţa, in timp ce incheiam evenimentul, ceaţa s-a ridicat, iar soarele a inceput să strălucească şi să ardă pămantul din nou.
 
Al treilea eveniment a avut loc la Tauţ, in anul 2006. Atunci l-am numit „DrumFest”. Cineva din echipa noastră a simţit chemarea lui Dumnezeu la o rugăciune in mers. Mai intai de la tabăra din Tauţ la Şiria, apoi de la Tauţ la Arad. Ea a făcut asta in fiecare lună, timp de un an. Apoi Domnul i-a cerut să meargă rugandu-se de la Şiria la Timişoara şi de atunci ea a umblat rugandu-se prin nenumărate sate pană la Iaşi, de-a lungul Nordului ţării şi in jos pană la Giurgiu.
 
DrumFest pentru noi, e un mesaj despre călătoria in care suntem impreună in urmarea lui Isus.
 
In 2006, ultima noapte a evenimentului a fost o intalnire evanghelistică imensă, ţinută pe ştrandul din Arad. Din 2006, tabăra de la Tauţ a devenit casa pentru DrumFest. In fiecare an ni s-au alăturat tot mai mulţi şi mai mulţi oameni care Il iubesc pe Dumnezeu şi vor să-L laude şi să I se inchine, să-I aducă cantece despre măreţia Lui. Există aşa de multe căi de a inălţa Numele Lui şi a de aduce glorie şi onoare lui Dumnezeu!
 
Muzicienii care se adună la DrumFest aduc cu sine o reţetă bogată in stiluri, pline de originalitate şi creativitate, vocaţie artistică, măiestrie şi comunicare la fiecare nivel – plină de savoare şi niciodată seacă. Intotdeauna aşteptăm noi ingrediente pentru a le adăuga in această combinaţie.
Viziunea pe care o are DrumFest este să vadă o generație care prinde glas și care strigă către Dumnezeul cel Viu, cel care le este Ava Tată. Credem că eliberarea acestui strigăt al inimii iși va găsi expresia desăvarșită in viețile oamenilor care trăiesc după valorile Impărăției. Un cantec nou. Un ritm nou. Un puls nou. Un alt mod de a trăi, diferit de cel al lumii. De altfel, credem că tocmai aceasta este una dintre elementele cheie care contribuie la eliberarea planurilor pe care le are Dumnezeu pentru această națiune. Manifestarea acestei expresii se revarsă in noi și curge din noi. Nu este forțată, constransă, sau limitată la un anumit stil, ci este la fel de naturală și diversă pe cat este creaţia insăşi.

 
Credem că muzicienii creștini romani sunt chemați de Dumnezeu să dea frau liber expresiei de laudă și de inchinare care clocoteşte in inima lor.
 

De aceea, compozițiile cantate și concertate in cadrul evenimentului DrumFest nu sunt cover-uri, care să reflecte inima unei alte națiuni, ci sunt cantece scrise de către inșiși ei artiștii.

 
„Dar vine ceasul, şi acum a şi venit, cand inchinătorii adevăraţi se vor inchina Tatălui in duh şi in adevăr; fiindcă astfel de inchinători doreşte şi Tatăl.” – Ioan 4:23″
Sursa: drumfest.ro
Reclame