Conferința ”Neemia” 2014

conferinta-neemia
„Conferința Neemia se va desfășura în perioada 26-29 septembrie 2014 la Arad și este organizat de Biserica Râul Trezirii în parteneriat cu Biserica Deo Gloria.
Cuvântul lui Dumnezeu este puternic și bogat și este ceea ce vă vom aduce în cadrul acestei conferințe. Va fi și un timp de închinare special care ne va duce la o altă profunzime în prezența Tatălui.
Avem ca invitat special pe Steve Kelly din SUA, un evanghelist internațional pasionat de manifestarea puterii lui Dumnezeu prin vindecare, mântuire, eliberare.
Steve Kelly a început slujirea în străziile din New York City plantând biserici, slujind săracii, oamenii fără casă, și drogații. După o întălnire radicală cu prezența lui Dumnezeu, biserica lor a început să vadă miracole pe stradă: oameni vindecați, demoni scoși și pe cei dependenți de droguri eliberați. Mulți oameni din multe țări și-au dat viața lui Isus.
El a slujit în India, Africa de Sud, Morocco, Haiti, Ghana, și prin Europa. El cară ungere și predică cu o inimă plină de pasiune pentru a vedea pe toți crezând în puterea lui Isus Cristos.
Vorbitori vor mai fi si Michael Smith (SUA), Relu Bahnaru și Samuel Caba. În închinare ne vor sluji:
Michael Smith, Echipa de închinare Deo Gloria și echipa bisericii Râul Trezirii.
Evenimentul va avea loc la sediul bisericii Râul Trezirii din Arad.
Intrarea se face pe baza unei donații de minim 10 lei.
Nu ratați o astfel de părtășie cu frații și Dumnezeu!”
Anunțuri