Conferința ”Torent”, Cluj 2014

WebsiteBanner(dark)

Vineri, 17 Octombrie 2014
Casa de Cultura a Studentilor
Ora 19:
Inchinare cu Trupa DECEAN
Mesaj: Alan Neel, Pastor Life Community Church, Statele Unite
Invitati speciali: Trupa ACCES

Sambata, 18 Octombrie 2014
Dimineata la Casa Tamplarului Cluj, str. Bucuresti nr. 15 Et. 4
Ora 10:00
Intalnire pentru baieti Impreuna cu pastorul Alan Neel.
Ora 12:00
Intalnire pentru fete Impreuna cu Shelley Neel.

Seara la Casa de Cultura a Studentilor
Ora 19:
Inchinare cu Trupa DECEAN
Mesaj: Alan Neel, Pastor Life Community Church, Statele Unite
Invitati speciali: Fratii TONEA

Intrarea este 10 ron/seara, iar biletele se pot cumpara de la Casa Tamplarului Cluj (Masa de Informatii) sau de la Casa de Cultura a Studentilor In ziua conferintei. Va multumim!

Tema conferintei de anul acesta este ‘PUTERE DE SUS’ si a fost inspirata din Faptele Apostolilor 1:8, “Voi insa veti primi putere atunci cand va veni Duhul Sfant peste voi si-Mi veti fi martori in Ierusalim, in toata Iudeea, in Samaria si pana la marginile pamantului.”

Daca vrem sa traim o viata echilibrata si sanatoasa d.p.d.v. spiritual In lumea noastra moderna, daca vrem sa fim barbati si femei care traiesc si se comporta ca niste biruitori, avem nevoie de acest dar-dublu pe care Dumnezeu ni l-a oferit deja: In primul rand lucrarea Fiului lui Dumnezeu pentru noi, iar In al doilea rand, lucrarea Duhului lui Dumnezeu In noi. Avem nevoie de Isus Cristos pentru viata eterna si de Duhul Sfant pentru viata interna.

Ne dorim ca Dumnezeu sa ridice In tara noastra Romania, tineri si tinere, barbati si femei care traiesc plini de puterea Duhului Sfant; biruitori In Numele lui Isus asupra pacatului, a influentelor acestei lumi Intunecate si asupra oricaror circumstante provocatoare ale vietii – oameni care Isi cunosc identitatea si pasesc prin credinta In chemarea si scopul lor pe pamant.

Daca vrei sa petreci un weekend extraordinar Impreuna cu sute de tineri minunati din Intreaga Natiune, te asteptam cu drag pe 17-18 octombrie, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca la conferinta generatiei tale! Vino si primeste Putere de Sus!

– NICK & CAROLE DECEAN
Pastori Casa Tâmplarului Cluj

Invitați:
Alan și Shelley Neel
Pastor Alan Neel

Pastorul Alan Neel Impreuna cu sotia lui, Shelley au fondat biserica Life Community din La Porte, Texas In anul 1993, din dorinta lor de a avea o biserica care face lucrurile ‘diferit’. Datorita faptului ca la baza lucrarii lor au pus un accent deosebit pe darea de socoteala, integritate, caracter si relevanta, Dumnezeu a binecuvantat aceasta biserica. Pastorul Alan si Shelley vestesc mesajul lui Isus Cristos Intr-o forma relevanta si ofera Intotdeauna aplicatii practice pentru viata de zi cu zi a credinciosului. Ei cred cu tarie caci chemarea bisericii este aceea de a face ucenici si nu doar crestini de duminica. si chiar daca inima lor bate pentru biserica locala, ei sunt deasemenea responsabili si ajuta mai multe biserici din Statele Unite si pe plan international.

Acces Band
trupa_acces

Biografie ACCES band:

Trupa Acces a luat fiinta in anul 2007, iar trei ani mai tarziu, in decembrie 2010, a lansat primul album, intitulat „Raspuns”. Acesta contine 10 piese, compozitie proprie, dintre care cea mai cunoscuta piesa este „Sens”. Doi ani mai tarziu, a lansat EP-ul „Sunt”, care cuprinde si o piesa in colaborare cu Boboc.

In prezent, trupa Acces lucreaza la un nou album, la care vor coopera mai multi artisti crestini. Albumul se va concentra pe relatarea rascumpararii din blestemul adamic incepand de la creatie la cadere, pana la rascumparare si eternitate.

Membrii trupei:

– Cristian Istrate – Vocal
– Daniel Muntean – Bass Guitar
– Mircea Mesesan – Lead Guitar
– Mihai Chirila – Drums
Motto-ul trupei: „Dorim sa fim ecoul dragostei lui Dumnezeu, care s-a declansat prin moartea Fiului Sau pentru greselile acestei lumi cu doua milenii in urma. Dragostea Lui continua sa urmareasca umanitatea.”

Frați Tonea
fratii_tonea

Biografie Fratii TONEA:

După cum reiese din nume, Fratii Tonea sunt o trupa de familie. Toti membrii trupei sunt absolventi de şcoli de muzica si Conservator. Au debutat ca si trupa in anul 2011 cu primul lor single ‘’Minunat’’, cu care au si castigat in cadrul ’’Festivalului Quo Vadis’’ premiul pentru cel mai bun debut. Fratii Tonea fac parte din generatia noua de muzicieni crestini care indraznesc sa-si ridice capul si să priveasca cu curaj mai departe decat suntem ‘majoritatea’ obisnuiti să privim. Acest lucru se vede deja in primul lor videoclip ‘’Ganduri de pace’’, lansat în anul 2014.

Membrii trupei:

– Samuel – lead vocal, synthesizer
– Tobias – guitars
– Thomas – bass
– Filip – drums
Motto-ul trupei: ’’Dorinta noastra este ca aceasta generatie sa se ridice in Numele lui Isus. Acum e timpul meu si al tau sa ne declaram credinta, nu cu un duh de frica, ci cu indrazneala, nu ca niste invinsi, ci invingatori prin puterea si ajutorul Tatalui nostru.’’

Sursa: conferintatorent.ro

Reclame