Conferința națională a femeilor, Mamaia 22-26 Iunie 2015

conferinta mamaia 2015 ligia seman

VIZIUNE DESPRE STRATEGIA DUHULUI SFANT CU PRIVIRE LA STATIUNEA MAMAIA – LOCUL DE DESFASURARE A COFERINTELOR NATIONALE DE FEMEI
De ce Mamaia situata pe Malul Marii, la granite tarii este un loc strategic spiritual pentru Conferintele Nationale de Trezire Spirituala a Femeilor din Romania?

1. LA ACEASTA GRANITA A TARII: SA FIM PUNTI INTRE IMPARATIA INTUNERICULUI DIN TARA NOASTRA SI IMPARATIA LUMINII- CU FATA INTOARSA SPRE TRONUL LUI DUMNEZEU SI CU O MANA INTINSA SPRE OAMENI
1 Cronici 16:37 David a lasat acolo, inaintea chivotului legamantului Domnului pe Asaf si fratii lui ca sa slujeasca necurmat inaintea chivotului implinindu-si datoria zi de zi.
Nimic nu separa omenirea de flacara albastra a prezentei lui Dumnezeu decat inchinatorii care Il slujeau 24 din 24 de ore, 7 zile pe patamana, 365 de zile pe an, timp de 36 de ani. David a inconjurat chivotul cu inchinatori astfel incat Gloria Lui sa continue sa licareasca. Pentru prima data in istorie israelitii, paganii sau necredinciosii au putut sta aproape de Muntele Sion, in Ierusalim sa vada falacara albastra a prezentei lui Dumnezeu palpaind printre mainile intinse si picioarele dansande ale inchinmatorilor din Cortul lui David. Numai era nevoie de valul despartitor pentru ca inchinatorii au devenit VALUL.
Dumnezeu ne-a chemat sa fim punti intre Imparatia intunericului si Imparatia Luminii. Ce mai mare punte este Isus Hristos, Marele Preot care mijloceste pentru noi inaintea Tatalui. Cand tu si eu mijlocim ne alaturam Marelui Mijlocitor si stam cu fata la tronul lui Dumnezeu – cu o mana intinsa spre EL si cu alta intinsa spre oameni. Ezechiel 22: 30 Caut printre ei un om care să înalţe un zid, şi să stea în mijlocul spărturii înaintea Mea Orasele, familiile noastre nu au nevoie de predici si cantari mai bune ci de oameni care sa intinda o mana spre Dumnezeu si una spre oameni. Dorim sa fim femei care stam in spartura pentru sotii, copii nostrii, biserica, societate. Cand stam in spartura, liiteralmente oprim judecata lui Dumnezeu si dai la o parte obstacolele dusmanului ( Apolion – distrugatorul) din cel de al doilea cer.

Sursa și mai multe detalii puteți vedea pe ligiaseman.wordpress.com

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s