alfaomega.tv – Principala amenințare pentru pacea mondială: islamul apocaliptic

Suntem martori ai unei cedari catastrofice din partea guvernului american, in Orientul Mijlociu. Statele Unite au avut o politica externa solida timp de aproape sapte decenii, aceea de a tine rusii departe de Orientul Mijlociu. Presedintele Obama si administratia sa pur si simplu au capitulat. Ne-am retras, am capitulat, am cedat terenul de joc lui Vladimir Putin. El este un imperialist, este periculos si faptul ca poate actiona liber, din punct de vedere militar, la cativa kilometri de Israel este uluitor si extrem de riscant.

Care sunt consecintele acestui lucru pentru regiune si pentru Israel?

Din perspectiva mea, mai intai trebuie sa ne intrebam daca suntem martori la pregatirile pentru razboiul lui Gog si Magog. Cand citesti profetiile din Ezechiel 38 si 39, si ajungi la aceeasi concluzie ca si mine, ca Magog este Rusia, atunci cauti un lider malefic care sa se ridice in Magog, Rusia, care va forma o alianta militara cu Iran si cu alte tari si care va veni impotriva Israelului, din nord, in vremurile din urma. In cei 2500 de ani de cand Ezechiel a scris acea profetie, Rusia si Iranul n-au format niciodata o alianta militara, nici nu au fost prietene. Ultima oara cand Rusia a efectuat operatiuni militare de asemenea magnitudine in Orientul Mijlociu a fost cu scopul de a invada Iranul, la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel/4888-principala-amenintare-pentru-pacea-mondiala-islamul-apocaliptic#ixzz3rx8vJoOe

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s