NewsNet Creștin: Viorel Iuga – Vă rog să susțineți și să folosiți Credo TV!

Viorel Iuga

Nu știu câți dintre voi știți cine sunt, câți cunoașteți istoria CREDO și lucrarea pe care o face Dumnezeu prin această televiziune. Nu voi intra în detalii, dar vreau să vă spun că eu am rămas plăcut surprins să aflu cum a pornit această lucrare, cum a fost susținută de Dumnezeu și cum continuă să fie folosită de Dumnezeu. Având în vedere aspectele acestea, ținând cont de vremurile în care trăim și de mandatul nostru de a răspândi Evanghelia Domnului nostru Isus Cristos la orice făptură, vă rog frumos să susțineți și să folosiți CREDO TV. 

Probabil că mulți ați beneficiat și beneficiați de această televiziune creștină. Ei bine, dacă doar ați beneficiat, cred că este timpul să ne implicăm și în susținerea ei. Pentru că luptele spirituale sunt mari și intense, vă rog frumos să vă alăturați celor care se roagă pentru acest mijloc de răspândire a Evangheliei. Rugați-vă pentru personal, pentru fonduri și pentru extinderea rețelelor de transmitere a emisiunilor. 
Apoi, după rugăciune, gândeți-vă serios ce puteți face pentru CREDO și din punct de vedere finacinar. Toți avem probleme, toți suntem în diferite nevoi, toți am avea nevoie de mai mult și mulți suntem implicați în diferite proiecte. Slavă Domnului pentru fiecare proiect bun. Și eu sunt implicat în mai multe proiecte, sunt decis să mă implic și în altele, dar cu ajutorul Domnului și prin călăuzirea Duhului Sfânt, vreau să particip și mai mult la lucrarea pe care o face Dumnezeu prin Credo. Dacă unele proiecte țin de o lucrare locală, vreau să spun că lucrarea prin această televiziune are impact mondial. Poate că mulți nu ne putem implica cu mult, dar să știți că puținul nostru are mare valoare. Împreună, putem face lucruri deosebit de importante și de frumoase. Probabil că unii nu veți putea dărui mai mult de 5 lei. Să știți că aceștia sunt foarte importanți și sunt primiți cu multă bucurie. Probabil că alții puteți dona 10 lei sau chiar mai mult. Dacă Duhul Sfânt vă călăuzește să vă implicați și eu cred că o face, căutați o cale prin care puținul (sau multul) vostru să ajungă la CREDO. M-aș bucura mult să contactați CREDO și nu este exclus ca unii să ajungeți la concluzia că puteți acoperii cheltuielile unei ore de emisie. Dacă nu puteți face lucrul acesta ca familie, poate că o puteți face ca familie lărgită. Te-ai gândit că tu și rudeniile tale ar putea susține o oră de emisie, o oră în care sute de mii de oameni să audă Evanghelia? Rugați-vă deci, cereți călăuzire divină și ascultați de Domnul și aici.
Puteți citi tot articolul aici.
Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s