Tot ce voiţi să vă facă vouă oamenii, faceţi-le şi voi la fel (1)

Incendiu Felnac Iulie 2016 1

Incendiu Felnac Iulie 2016 2

Duminică 3 iulie 2016 în comuna Felnac, județul Arad, a avut loc un incendiu devastator care a distrus în întregime casa familiei Arsene Viorel și Monica, o familie cu patru copii, membri ai Bisericii Penticostale din Felnac.
Casa a fost o casă veche, cu pereți din pământ bătut care s-au înmuiat datorită apei cu care pompierii au stins incendiul. Tavanele s-au prăbușit iar partea lemnoasă a acoperișului a ars aproape în totalitate.
De asemenea au fost distruse aparate electrocasnice, mobilierul și hainele.
Familia a început în curtea casei o construcție nouă, care se află însă în stadiu incipient, fiind turnată fundația și zidite doar cinci rânduri de bolțari la pereții exteriori.
În situația dată ar fi necesară finalizarea urgentă a noii case cu condiții minime de locuit. Membrii Bisericii Penticostale din Felnac s-au mobilizat să îi ajute cu ce pot, dar financiar potențialul este destul de redus.
E nevoie urgentă de materiale de construcție și finisaje, dar și de suport financiar pentru manopera care trebuie plătită constructorilor care nu aparțin Bisericii Penticostale din Felnac.
Cei ce pot ajuta în vreun fel familia îi pot contacta direct sau prin reprezentanții Bisericii, pastor Șerban Ioan și prezbiter Szarvas Bujor
Matei 7:12 Tot ce voiţi să vă facă vouă oamenii, faceţi-le şi voi la fel; căci în aceasta este cuprinsă Legea şi Proorocii.

Sursa: FaceBook Biserica Penticostala Felnac Arad

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s