Conferința ProLider 2 – Dezvoltarea unei echipe de conducere

prolider2 stiri crestine punct ro

Conferința se adresează liderilor bisericilor locale (pastorii și echipele lor de slujire) care sunt invitați în perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2016, la Tabăra Creștină Harghita, Șos. Ciucului km 106, Vlăhița, Harghita, 535800. Conferința începe cu înscrierea, în ziua de miercuri, 28 septembrie, între orele 12:00–17:00 și se încheie sâmbătă, 1 octombrie, cu masa de prânz.

Scopul conferinţei: Dorim să asistăm bisericile locale să-și evalueze situația prezentă, apoi să elaboreze un plan pentru dezvoltarea echipei de conducere. Conferința este mai mult decât întâlnirea de la Vlăhița. Ea va fi urmată de aprofundare în cadrul echipelor din bisericile locale, în cel puțin alte 4 întâlniri, când se va lucra la proiectele de la sfârșitul fiecărei lecții. Scopul este ca bisericile participante să elaboreze și să implementeze un plan de transformare a conducerii bisericii locale într-o echipă care conduce și lucrează împreună.

Citeşte mai mult pe http://www.stiricrestine.ro Conferința ProLider 2 – „Dezvoltarea unei echipe de conducere” – Stiri Crestine.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s