Conferința pentru părinți și tineri – Crește-i în puritate

„Creste-i in puritate” – Ajutor pentru parinti in intelegerea perspectivei biblice asupra SEXULUI, INTALNIRILOR si RELATIILOR

„Creste-i in puritate” este o conferinta pentru familii la care pot participa (este chiar indicat) si tinerii :).

Biserica Baptista Metanoia, Biserica Penticostala Ekklesia si Editura Gramma.ro va invita sa discutam despre cum putem creste copii curati in lumea noastra. Conferinta va avea loc la Biserica Penticostala Ekklesia astfel:

– vineri, 24 martie, de la ora 18.00
– sambata, 25 martie, de la ora 09.00

Invitatul nostru va fi pastorul Gerald Hiestand, autorul cartii: „Creste-i in puritate”.

Vă invităm într-o călătorie – o călătorie în inima purității și a chipului lui Dumnezeu.

Nu vom urmări un moralism gol – o listă fariseică și legalistă despre ce să faci și ce să nu faci. Nu vom căuta o ascultare exterioară lipsită de o supunere din toată inima. Nu intenționăm să-i controlăm pe copiii noștri pentru împlinirea scopurilor noastre sau pentru a-i scuti de rău.

Înainte de a putea sădi puritate în inimile copiilor noștri, noi trebuie să dezvoltăm mai întâi o imagine a purității, una clară, care poate fi obținută și cunoscută. O astfel de imagine, cred că s-a pierdut în mare parte din biserica zilelor noastre.

Oare știm ce înseamnă puritatea centrată în Dumnezeu, dincolo de poruncile generale privind sexul premarital și adulterul? Putem vorbi oare cu certitudine și claritate – cu autoritate divină, bineînțeles – despre cum ar trebui copiii noștri să relaționeze din punct de vedere sexual cu membrii de sex opus? Sau sfatul pe care-l dăm este doar suma propriei noastre înțelepciuni, superficial derivată din principiile biblice și experiența noastră trecută?

Ce este puritatea? Cum arată și care este esența ei? De ce totuși să ne preocupe? Acestea sunt întrebări la care vom căuta să răspundem în călătoria noastră. Veniti cu noi!

Sursa: FaceBook Gramma

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s