Întinde o mână de ajutor spre Claudia

De la agonie la extaz și înapoi la agonie. Așa s-ar putea defini ultimii ani din viața Claudiei.

Claudia este o femeie ce trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Cancerul a revenit în viața ei și pare hotărât să învingă.

Dar să începem cu începutul. În februarie 2018, Claudia a fost diagnosticată cu cancer ovarian în metastază. După o serie de tratamente specifice în August 2018 o comisie medicală constată o remisie a bolii și recomandă ținerea sub observație a stării de sănătate prin verificarea markerilor tumorali.

Pentru o perioadă de timp, până în Februarie 2019 când a constatat recidiva în urma verificării markerilor tumorali.

Acum Claudia se află la București, la fiul ei care este alături de ea, și face tratamente la Clinica Imunomedica.

Din nefericire părinții ei nu o pot sprijini prea mult și asa datorită problemelor de sănătate pe care le au și dumnealor. Tatăl Claudiei suferă datorită unei amputați de picior cu probleme de circulație a sângelui iar mama cu poliartrită și osteoporoză și proteză la un genunchi și așteptă protezarea celuilalt.

Starea sănătății Claudiei e relativ stabilă dar, spune Claudia: am fost nevoită să merg la un cardiolog la spitalul privat Sanador pentru instalarea de holter ekg să văd de ce îmi bate inima ciudat..
Medicul a concluzionat că e posibil ca tocmai tratamentele contra cancerului, cari scad tumorile dau diverse efecte secundare printre care și acest efect de slăbiciune generală (uneori) și palpitații cardiace.
Însă, mulțumesc lui Dumnezeu, că m-a îndreptat spre Clinica „Imunomedica” unde urmez chimioterapie IPt și tratamente pentru imunitate căci dacă nu, șansele mele cu chimioterapia clasică erau de maxim 50 %, după spusele oncologului orădean, care mă tratase înainte.

Uneori credința ei e zguduită și într-o zi Claudia spunea: Azi sunt plină de sentimente tulburi ..nu știu ce veți crede despre mine dacă vă mărturisesc ce adun în suflet.. Dar oare, mi-e permis să simt că mi-e greu, uneori?
Mai sunt numai vreo… de zile și se încheie strângerea, de fonduri 😦
Mă încearcă de câteva zile niște stări de dezamăgire pe mai multe planuri și nu reușesc să mă liniștesc decât de moment.
Am sentimentul că această strângere de fonduri nu va merge bine și că nu își va atinge ținta..
Piedicile par că iubesc ușa unui om bolnav și uneori par să fie atrași ca fluturii de noapte la un bec.
În ultimul timp nici inima mea nu mai bate bine, deși am făcut ecografie la inimă și vreo 3 ekg-uri…și nu se știe cauza.
Unul din tratamentele de la clinică (cel cu procaină)
l-am și întrerupt pentru a vedea de unde mi se trage.
Am cerut 3-4 zile o scurtă pauză de la tratamente o scurtă vacanță aproape de casă pt un motiv personal … Și ar trebui să mă bucur.
Însă gândul că mă întorc curând la București și am nevoie să fac un Pet CT care costa 1000 de euro și de curând mi se spune să vorbesc cu un chirurg că aș avea mai mari șanse de nerecidivă..
O posibilă operație, mă îngrozește știind detaliile ei.. Eu speram să nu fie nevoie de chirurgie. Iar de voi face operație, la o săptămână, două ei se așteaptă să vin înapoi în București, să fac chimio din nou, în ciuda markerilor tumorali care au coborât foarte aproape de normal ..
Apoi atâtea plăți care vin (nici măcar nu am adunat toate câte îmi trebuiesc.. iar eu ce va fi nu știu.. Și văzând și că în curând se încheie strângerea de fonduri și timpul zboară așa iute…?
Voi nu mai știți concret oameni omenoși care ar putea dărui pentru cauza mea ? ?
Mă simt ca și cenușăreasa în aceasta luptă..
Mi-a slăbit curajul… Voi pierde sau învinge?

Dumnezeu își face treaba Lui dar noi putem să ne facem treaba noastră fiind alături de ea în lupta pe care o duce cu cancerul
Ajut-o pe Claudia, fii alături de ea atât prin rugăciune cât și financiar.

Poți dona în următoarele conturi deschise la Banca Transilvania:

Cont Lei: Ro95btrlroncrt0445332901
Cont Euro: Ro45btrleurcrt0445332901

Doamne ajută! Doamne dă izbândă! Doamne răsplătește celor ce dăruiesc!

Un gând despre “Întinde o mână de ajutor spre Claudia

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s