Ajută Aradul Evanghelic

Una din nevoile și poate cea mai mare este cea de colaboratori în regim de voluntariat. Și când mă gândesc la colaboratori mă gândesc la persoane (indiferent de vârstă dar preferabil ca să fi împlinit măcar 16 ani și să aibe acordul părinților pentru o astfel de activitate sau de faptul că sunt bărbați sau femei) dornice de a scrie și de a publica pe Aradul Evanghelic dar și la posibili fotografi ce doresc să-și expună fotografiile și/sau să publice fotografii de la diverse evenimente din mediul Evanghelic Arădean și nu numai.
Deocamdată voi folosi colaborarea în regim de voluntariat și asta pentru că eu la rândul meu fac o muncă de voluntar din care, până acum nu am câștigat din punct de vedere financiar nimic ci din contră, am investit.
Colaboratorii pot fi și de altă natură dar orice posibilă colaborare pe orice domeniu va trebui analizată iar mai apoi luat o hotărâre în privința ei.
Unul din beneficile pe care eu ca redactor al Aradul Evanghelic îl pot oferi colaboratorilor (ce au colaborat minim 5 luni în redacție) este de Certificat de Volunatriat care să ateste calitatea de colaborator (temporar sau în exercițiu) al Aradului Evanghelic.

Altă nevoie acută ale Aradului Evanghelic este cea de carte. Sunt multe cărți bune și frumoase pe care mi-aș dori să le citesc dar la care nu am acces. Puteți ajuta Aradul Evanghelic cumpărând cărți pe care să le expediați pe o adresă dată. Credeți-mă…pentru mine va fi de un real ajutor.
Mă gândesc că pe viitor cărțile s-ar putea înmulți. Cu timpul aceste cărți, la rândul meu, le voi dona fie Bibliotecilor din cadru Bisericilor Creștine Arădene (și/sau nu numai), fie unor școli sau grădinițe Evanghelice Arădene (și/sau nu numai), fie unor instituții de învățământ superior ce ar putea manifesta interes pentru acele titluri.

O altă nevoie ar fi cea de echipament electronic cu ajutorul căruia să pot dezvolta și crește Aradul Evanghelic. Aici mă gândesc în special la aparatură foto (aparat, obiective și diverse accesorii) calculatoare desktop sau laptop potrivite pentru o muncă de scris, reportofon cu ajutorul căruia să pot lua interviuri audio sau alte echipamente ce ar putea fi utile.
Aceste echipamente vor putea fi folosite de orice colaborator al Aradului Evanghelic cu condiția ca să fie utilizate și păstrate corespunzător.
După cum poate unii dintre dumneavoastră cunoașteți, folosesc acum un echipament fotografic ce nu-mi aparține mie ci fratelui meu care are bunăvoința de a mă ajuta cu el atunci când am nevoie și aparatura este disponibilă.

Puteți ajuta Aradul Evanghelic și cu licențe de programe ce îmi sunt utile pentru munca mea. Programele de care voi avea nevoie în viitorul apropiat sunt ProShow Gold, WinRar și Microsoft Office.

Ați putea ajuta și financiar Aradul Evanghelic dar aici încă mă gândesc la forma (sau fomele) cea mai potrivită (cele mai potrivite) prin care să nu intru în conflict cu vreuna din legile Statului Român.

Puteți ajuta și prin oferirea pro bono de asistență sau consiliere în diferite domenii de activitate și o astfel de inițiativă ar fii binevenită și ajutătoare.

Tuturor celor ce vă veți implica de pe acum într-un astfel de proiect vă mulțumesc de pe acum și vă doresc ca Domnul Dumnezeu să vă înmulțească darurile dumneavoastră.

Îmi doresc de asemenea ca orice ajutor să aibe specificat exact și clar obiectul și cui îi este destinat și de asemenea dacă destinatarul acelui dar poate fii schimbat de către unul dintre redactorii abilitați pentru a lua o astfel de decizie.

Curând voi începe să public și titlurile de cărți ce m-ar interesa urmând ca pe parcurs, ca urmare a primirii acelor cărți să retrag acele titluri.

Încep lista titlurilor de cărți cu un nume: Beniamin Fărăgău. Mă interesează toate cărțile dumnealui…

genesa-beniamin-faragau vidda punct ro

Mike Beaumont Noua Enciclopedie a Bibliei facebook Penticostali din Romania si Diaspora

Anunțuri