Contact

Pentru a semnala un eveniment sau pentru a intra în contact cu redacția „Aradul Evanghelic” aveţi posibilitatea de a scrie la următoarea adresă de e-mail: aradul.evanghelic@gmail.com

Vă mulţumim și apreciem interesul dvs.! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

8 gânduri despre “Contact

  1. slavá domnului pentru aceastá emisiune,crestiná.de.radio eu o ascult cu multá.bucuie.di.szeged.ungaria.trimit salutári.cu psalmul.7.si.am.vea.sá.tinem.legátura-cu-voi.si.dacá,putem.sá.nentálim..-unde.domnul.neazutá.vá.dau.nr.de,telefon.noi.deloc.sántem.din.arad-dar-acum.locuin.ín.szeged.din92si fregventám.biserica.baptistá

    Apreciază

  2. SUGESTIE:
    Nu cred ca e binevenita o lista de pagini ca exemplu de urmat (orasulevanghelic.ro) … de aceea doar sugerez ca ar fi bine sa adaugati noi capitole referitoare la Arad, municipiu si judet, ca de exemplu :
    1. istoricul evanghelic
    2. Bisericiile evanghelice
    3. activitati evanghelice
    4. mass-media evanghelica

    In speranta ca acest mesaj va fi luat in serios de admini multumesc pe aceasta cale pentru informatiile la zi vis-a-vis de AradulEvanghelic
    _bless_

    Apreciat de 1 persoană

    • Da…ideea dumneavoastră este bună dar nu știu în totalitate la ce anume vă gândiți. Ați putea detalia printr-un e-mail mai larg și explicit pe adresa de mail Aradul Evanghelic.
      Consider că ați putea fi de folos așa că aștept un semn de la dumneavoastră.

      Apreciază

    • Mulţumim Relu pentru aprecieri. Despre blogurile evanghelice arădene putem spune că sunt câteva dar se scrie destul de puţin pe ele şi nu sunt foarte vizibile. Apoi…site-urile evanghelice arădene sunt destul de multe. Comunităţile (în marea lor majoritate) bisericeşti au site-uri proprii. Nu putem preciza cât de vizibile sunt pentru că nu avem această informaţie.
      Cu toate că comunitatea evanghelică arădeană e destul de numeroasă, comunităţile bisericeşti (cu mici excepţii) se comportă rigid şi nu oferă informaţii. Motivul principal (considerăm noi) este acela că comunităţile nu dispun de un departament de media carte să includă o persoană responsabilă cu relaţia cu presa şi nu sunt oameni pregătiţi pentru aceasta astfel că se instaurează o situaţie de ghetto.
      Apoi şi evenimentele se suprapun uneori şi nu putem să participăm la toate. Dau ca exemplu ziua de duminică 11.11.2012 când în Arad, dimineaţa, au fost două botezuri şi o conferinţă. E dificil să te împarţi în mai multe locuri.

      Apreciază

Lasă un comentariu